СТАТИИ

Съвети: Как да ѝ предложа?

19 Декемрви 2016

СПОДЕЛИ

Напишете си предварително „речта“

Нашите експерти са единодушни: подгответе си опорни точки, за да не забравите важните неща, които искате да ѝ кажете, докато тя се усмихва при вида на пръстена. Не говорим за четене от „пищови‘, а просто нещо, с което може да репетирате преди момента.

Направете го по старомодния начин – застанете на колене

Някои традиции никога не излизат от мода. Колениченето пред нея ще е винаги мило, класно и неоспоримо романтично.

Нека да е наистина лично

Вие познавате Вашата истинска любов по-добре от всеки друг. Тя обича повече шумните или уединени места? Кое е вашето специално местенце? Искате ли да присъстват роднини и приятели или да сте само вие двамата? Най-запомнящите предложения са тези, които са споделени само между вас двамата на място, което е пропито от общите ви спомени. Но както и да изберете да ѝ предложите, направете го запомнящо се! Все пак за този момент ще си спомняте многократно през целия ви съвместен живот.

Кутията върви с пръстена

Нашите експерти препоръчват да подарите пръстена заедно с кутийката – най-изисканият и класически начин. Не само, че е безкрайно романтично, но и е по-сигурно. Ако просто го държите в ръка или го поставите в нещо друго, рискувате един от най-ценните моменти в живота да се превърне в кошмар, ако пръстенът падне някъде и се загуби.

И най-важното: спрете да се притеснявате

Ами ако пръстенът е прекалено голям или прекалено малък? Ами ако моделът не се хареса? Няма никакво място за паника, защото в Диамантен свят предлагаме оразмеряване на пръстена, както и възможност за  замяна в рамките на 30 дни след покупката. ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ