СТАТИИ

10 идеи как да предложим годеж...

09 Декемрви 2019

СПОДЕЛИ

Животът е низ от важни събития, които, ако имаме късмет, посрещаме заедно с половинката си, хванати за ръка и един до друг. Изключение прави едничък съдбовен момент, в който единият е прав, а другият на едно коляно. Миг от вечността, в който влюбеният пламенно задава прословутия въпрос от шест думи и най-искания отговор „ДА”. Тогава, когато тя и той пожелаят да бъдат „ние” и да станат семейство пред света.
Бракът е свещен съюз между двама души, съкровен и интимен момент, който трябва да бъде презентиран с финес. Какво е хубаво да знаем преди да предложим годеж? Простичко е – нужно е да сме сигурни, че истински обичаме отсрещния и след това да поискаме да сподели живота си с нас по възможно най-красивият и докосващ начин. Всичко това трябва да бъде съобразено с предпочитанията и светогледа на човека отсреща – от начинът и мястото до модела на годежния пръстен. Напиращото вълнение и бунтуващите се в гърдите емоции, понякога пречат на трезвия разум и мъжете губят репертоара си от идеи. Появява се несигурност дали всичко е добре измислено, дали ще се хареса и дали е подходящо. Тук можете да потърсите професионален съвет от The World of Diamonds/линк/. Ние сме безкрайно отдадени на това да правим хората щастливи. Ще съдействаме за избора на място и организацията по предложението за годеж. Ще подкрепим вашите идеи с допълнителни детайли, които да превърнат този момент в безупречен и брилянтен. Освен моралната и организационна подкрепа, ще получите пълно съдействие при избора на най-подходящия за Вашата любима годежен пръстен. Всеки артикул е сътворен с много любов и грижа, така че да задоволи желанията и очакванията на всяка млада дама. Екипът ще направи всичко по силите си , за да допринесе Вашата любов да стане още по-пищна, блестяща, искрена и приказна.

Първа стъпка преди да предложите годеж е да решите как и къде ще се реализира момента. Вариантите са два – ще бъде стандартно и романтично или ще бъде нестандартно и запомнящо се предложения за годеж. И двете опции са с еднаква тежест, важното е какво ще се хареса на вашата половинка. Вътре в себе си, всеки истински обичащ мъж, вече знае отговорът на този въпрос. След като имате настоящата информация Ви трябват само няколко идеи за годеж от всеки вариант.

Стандартни предложения за годеж

На плажа

 Мъж предлага годеж на своята бъдеща булка на брега на плажа

Какво по-добро предложение за годеж през лятото. Слънце, море, вълни, романтични разноцветни залези, вино и бриз с дъх на безкрайно море, подобно на любовта, която имате. Гледка, която те кара да мечтаеш, усамотено място и любимият мъж, седящ на колене с обикновена мида в ръка и необикновено бижу в нея.

На рожден ден

 Предложение за годеж на рожден ден.

Най-специалният ден за един човек е денят, в който се е родил. Това е вашата дата, дадена от Господ и белязана като значима в живота Ви. Очарователно е да направите предложението си за годеж на Вашия рожден ден или на нейния. Така празникът ще бъде двоен и всяка година неповторимо незабравим. Твоят или нейният рожден ден и денят, в който официално ще се роди любовта Ви пред света.

На яхта

 Мъж предлага брак на своето момиче на яхта в морето през лятото.

Ако мислиш, че твоето момиче заслужава да бъде глезена като принцеса, това е твоето решение. Сезонът позволява предложението ти за годеж да бъде изпълнено с топлина и уют, а също така и изпипано докрай. Безкраен син хоризонт, шампанско и красив букет от червени рози, сред които се крие пръстенът, който е предназначен за ръката на твоята любима.

На театър

Мъж предлага брак на жена в театър по време на постановка.

И двамата сте интелектуалци, цените изкуството и културата, това е отличителната Ви характеристика от другите и притегателната сила, която Ви е събрала. Чудесна идея е да предложите годеж на вашата половинка, докато сте на театър. Преди да започне постановката, сред тълпата от „ваши” хора или пък след нея на самата сцена. Ще бъде запомнящо се!

Оригинални и нестандартни предложения за годеж

Белинташ - дървото на желанията

Предложение за годеж в Белинташ пред дървото на желанията.

Ако сте от хората, които се радват на малките неща и единственото, което искате е да останете заедно двамата завинаги, обичайки се, това е вашето място. Прословутото дърво на желанията в района на Белинташ е магическо и има вярване, което гласи, че има силата да изпълни всяко желание. Кое по-подходящо място за годеж от това, да предложите на половинката си, да прекарате животът си един до друг.

В бутика на The World of Diamonds

 Предложение за годеж в магазина на The World of Diamonds.

Мястото, което е отвело толкова хора до олтара. Там, където най-добре знаят какво обичат жените, как го обичат и кога да бъде поднесено. Екипът ще се погрижат всичко да бъде приказно, а от вас се изисква само малко дързост и безкрайна любов. Кажете ѝ, че искате да ѝ направите подарък и я изненадайте с изтънчен годежен пръстен, който да символизира безкрайността на любовта ви, а камъкът му силата, която тя притежава. Простичко, но така истинско поднесено е предложението, което има силата истински да докосне.

Старият град на Пловдив

Предложение на годеж със златен годежен пръстен в стария град на град Пловдив.

Любимият град на множество българи, разположен в центъра на страната ни, криещ в себе си много история, култура, красота и дух, който е така индивидуален. Старият град на Пловдив е мястото, което носи древна енергия, даваща сила и увереност да направите заветното предложение за годеж. Постарайте се, като подредите свещи в околността, пуснете любимата ѝ музика и съберете всички най-важни хора в живота ви. Оставете сърцето да Ви води.

На светско събитие

Предложение на брак на гала вечеря или светско събитие.

Ако сте отворени, млади хора, вярващи, че любовта не трябва да се крие, предложете годеж на своята приятелка на шумно място, пълно с хора. Тук може да се има предвид концерт, седмица на модата или повод, събиращ много хора с определена насоченост. Бъдете бляскави, стилни и осветете хората с любовта си, покажете, че бракът не е отживелица и на мъжете могат да поискат една жена завинаги.

На Римския стадион

Предложение за годеж на Римския стадион в град Пловдив на центъра.

Пак се връщаме в любимия Пловдив и по-конкретно на известния за всички Римски стадион. История и естетика събрани в едно като предсказание за сватбата и животът Ви. Централно място в града, точно каквито сте и вие двамата един за друг. Не се колебайте да направите предложение за годеж точно там, по начина, който усещате за свой.

Фокусник в заведение

Мъж предлага брак на жена  чрез фокусник, магьосник.

Животът ви е изпълнен със смях и веселие, обичате да се радвате на живота и да посрещате всичко с усмивка. Орисайте тази лека и сладка любов с оригинално предложение, което да бъде едновременно смешно и чувствено. Заведете я на ресторант, погрижете се да се чувства удобно и наемете фокусник, който да я разсмее и удиви едновременно, след което той ще отвори кутийката, а вие ще направите предложението за годеж. Освен, че ще оберете овациите на околните, ще запалите още по-силно любовта в сърцето ѝ.

Не забравяйте, че бракът е най-силният съюз, който хората могат да сключат и най-важното обещание. Покажете на света красотата на любовта Ви и дайте възможност на повече хора да я отпразнуват!

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ